Foredrag


Jeg tilbyder foredrag i Storkøbenhavn og Nordsjælland . Formen kan være foredrag med spørgsmål eller et dialogmøde med forudgående oplæg.

Mit foredrag tager udgangspunkt i min træning som Climate Reality Leader i august-september 2020. Jeg har en visuelt flot og videnskabeligt velunderbygget præsentation, som jeg efterhånden udbygger med det, som optager mig selv, mine interesser. Det er naturligvis emner, hvor jeg er kompetent – hvor jeg har viden, erfaring og holdninger.

Jeg tilpasser naturligvis foredraget målgruppen og rammerne, og det er der, hvor du og dit team/gruppe, kommer ind i billedet.

Når du ønsker dig at få et foredrag og/eller en personlig og nærværende information og dialog om klimaforandringerne (se liste over emner), så gør vi således:

  • Vælg din målgruppe ud af dem, du er en del af til dagligt. Det kunne være din arbejdsplads, eller bare kontoret, afdelingen eller teamet, du er med i. Det kunne også være en forening, du er med i.
  • Find mig så på Facebook eller linkedIn og send mig en besked om hvem du er, og hvilken målgruppe, vi sådan omtrent taler om. Du kan også skrive til mailadressen klimaognatur@gmail.com, som jeg checker dagligt.
  • Vi drøfter form og indhold over telefonen, Google Duo, Hangouts, Zoom eller Microsoft Teams.
  • Når vi forhåbentlig kommer vi videre derfra, aftaler vi tid, sted og varighed.
  • Vi laver sammen invitationen til dit netværk/din gruppe.

Nøgleord

Inspirér dig i nogle af de tags – nøgleord – du ser herunder. Prøv at sætte ordet “klima-” eller “grøn” eller “god” – ind foran nogle af nøgleordene for at give dig inspiration, fx. #klimagenstart og #klimavaner #grønne life hacks

#klima #forandringer #angst #skepticisme #krisehåndtering #tilpasning
#trækvejret #mindfulness
#natur #fugle #insekter #blomster #træer #biodiversitet #arter #masseuddøen
#teknologier #transport #energiforsyning #opvarmning #rejser
#husholdning #lifehacks #simpleliving #genbrug #affaldssortering #resourcer
#have #urtehave #cykling #motion #vaner #arbejdspladsen #arbejdsmiljø #verdensmålene #bæredygtighed #lighed #retfærdighed #covid19 #fattigdom #pension #sygdomme #træplantning #genstart #co2

Sprog: dansk eller engelsk

Covid 19-situationen

Der er mulighed for online-præsentation på Zoom eller Microsoft Teams. Dette kan især være relevant, så længe vi har den omfattende covid-19 epidemi og de nationalt fastsatte begrænsninger på størrelse på forsamlinger. Myndighedernes anbefalinger skal følges.

Vi skal passe på klimaet, naturen, os selv og hinanden.

Jeg håber, vi snakkes ved.

Med ærbødig hilsen
Theo Askov
Ingeniør, softwareudvikler og inkahealer.