Zoom-foredrag!

Verdensfirmaet Klima og Natur har anskaffet softwaren Zoom til at fortsætte foredragene online.

Næste foredrag er

Klimakrisen og dens løsninger

søndag d. 13. december 2020 kl. 19 – 20:30
– er udskudt til januar 2021.

Ny dato kommer her og i mit nyhedsbrev.

Foredraget er bygget op om flotte præsentationer fra Climate Reality project og baseret på anerkendte data og nyeste klimavidenskab.

Jeg har oversat det til dansk og tilpasset det noget, så det varer ca. 45 minutter plus en sektion på et kvarter, hvor jeg vil gennemgå nogle af de meget lovende, naturbaserede løsninger, som findes. Der bliver noget at glæde sig til!

Det er som om nyhedsmedier efterhånden tager for givet, at alle ved, hvad klimakrisen består i. Den antagelse vil jeg ikke gøre. Jeg anerkender i hvert fald, at det er svært at få overblik over sammenhænge og dynamikker i krisen og deltage i en diskussion med klassen, kollegerne eller familien om det.

Så har du behov for at blive klogere på, hvad det her med klimakrisen er, og hvilke konsekvenser, vi står overfor, så meld dig til. Jeg vil derefter gennemgå nogle af de meget lovende, naturbaserede løsninger, som der tales meget om i øjeblikket.

Dernæst vil der være en halv time til spørgsmål (fra chatten, hvis vi er mange deltagere) og snak om klimapolitik og -handlinger i en dansk og europæisk virkelighed.

Du kan nu tilmelde dig ved at sende mig en mail på adressen klimaognatur@gmail.com. Skriv gerne, hvis du på forhånd har nogle spørgsmål. Derefter vil jeg sende dig mit nyhedsbrev med et link og password til zoom mødet.

Mange hilsner
Theo

Til inspiration så længe:

Inspiration til løsninger - project drawdown.
Project drawdown

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *