Klimaviden og diskussion

Lad os holde debatten levende!

Vi vil holde tilbagevendende møder, som er åbne for alle, der er interesserede i at holde sin viden opdateret og drøfte bekymringer, problemer og muligheder for at handle.

Vi ved fra nyere undersøgelser, at jo mere vi taler om klimaudfordringerne, desto mere tror vi på forskerne og desto større er vores interesse i klimaudfordringerne. https://www.dr.dk/nyheder/viden/klima/undersoegelse-jo-mere-vi-taler-om-klimaforandringer-desto-mere-tror-vi-paa-dem

Svenske psykologer er i gang med at skrive en håndbog i klimapsykologi. De anbefaler at politikere og medier fortæller åbent om, hvor alvorligt klimaproblemet er i stedet for at prøve at beskytte befolkningen far viden. Forskningen viser nemlig, at vi aktiviteres af nødsituationer. Når vi ser problemer, kan vi begynde at agere. Når vi mennesker står overfor en existentiel krise, så begynder vi at samarbejde. Vi må også udvikle visioner og danne billeder af et nyt holdbart samfund, hvis vi skal acceptere, at vi må afstå fra materielle goder og ændre vaner. (http://psykologtidningen.se/2019/07/03/psykologi-kan-gora-politikerna-modigare/ )

Meld dig til her på siden eller skriv til os, hvis du gerne vil være med til at holde debatten i gang! Tilmeldte får rettigheder til at bidrage med blog-indlæg her på siden.

Vær den første til at kommentere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *